ΕΚΔΟΣΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΡ. ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ 1816

 

Έκδοση ακάλυπτης επιταγής. Καταδικαστική απόφαση. Ανάγνωση εγγράφων. Μη επέλευση απόλυτης ακυρότητας από τη μη αναφορά στα αναγνωστέα έγγραφα τόσο της επιταγής που αποτελεί το σώμα του ως άνω εγκλήματος όσο και της προς υποβολή έγκλησης και παράστασης της πολιτικής αγωγής έγγραφης πληρεξουσιότητας, που αποτελεί διαδικαστικό έγγραφο.

Πολιτική αγωγή. Απόρριψη λόγου αναίρεσης για απόλυτη ακυρότητα λόγω παράνομης παράστασης πολιτικής αγωγής με την ειδικότερη αιτίαση ότι η σχετική πληρεξουσιότητα για τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής δεν δόθηκε από τη γενική συνέλευση των εταίρων βάσει του καταστατικού της εταιρείας, εφόσον οι τυχόν ελλείψεις ως προς την εκπροσώπηση αυτού που παρέστη ως πολιτικώς ενάγων δεν επιφέρουν ακυρότητα.

Έγκληση και παράσταση αλλοδαπής εταιρείας. Αυτεπάγγελτη λήψη υπόψη του δικαίου της έδρας της εταιρείας ως προς τα θέματα νομιμοποίησης.

Αναίρεση καταδικαστικής για απόλυτη ακυρότητα λόγω παράνομης δήλωσης παράστασης πολιτικής αγωγής σε χρόνο μεταγενέστερο της έναρξης της αποδεικτικής διαδικασίας στην κατ` έφεση δίκη.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 20-5-2014

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ «ΝΟΜΟΣ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s