ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΘ. ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ – ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤON ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΗΚΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Κ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    (ΑΡΘΡ. 14 παρ. 1α, 25 παρ.2 και 37 Κ.Πολ.Δ, 667, 670 -676 και 681 Α Κ.Πολ.Δ, 914, 297, 298, 346, 926, 981, 932 ΑΚ, 907, 908, 176 Κ.ΠολΔ, 2, 4, 9 και 10 του Ν ΓΠΝ/1911,  10 του ν. 489/76)

    ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧΕΙΟΥ 2859

Οδηγός δίκυκλου μοτοποδηλάτου κινούμενος επί της οδού Επτανήσου με κατεύθυνση προς Φόρο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και από προφανή ανεπιτηδειότητα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με το νομίμως σταθμευμένο όχημα του εντολέα μας επί της οδού Τζαβέλλα (ακριβώς έμπροσθεν του Δημοτικού σταδίου Πρεβέζης Αθ. Τζουμελεκα). Η σύγκρουση είχε ως συνέπεια την πρόκληση υλικών ζημιών στο όχημα.

Άσκηση αγωγής κατόπιν ανεπιτυχούς απόπειρας εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς με την ασφαλιστική εταιρία για υλικές ζημιές, ηθική βλάβη και μείωση αγοραίας αξίας του οχήματος. Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή.

 

Το ζήτημα της επιχείρησης συμβιβασμού με την αντίδικο ασφαλιστική εταιρία, είναι αντικείμενο του ασφαλιστή μας και στη συνέχεια του πληρεξουσίου Δικηγόρου μας. Οι ασφαλιστικές εταιρίες (όχι όλες), καθυστερούν στην εξέταση των αιτημάτων συμβιβαστικής επίλυσης, σκοπίμως. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού θεσπίσθηκε και νέα Ευρωπαϊκή οδηγία. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με άσκοπες κινήσεις. Εάν δεν καταθέσετε αγωγή, δεν ξεκινά η τοκοφορία και η ασφαλιστική εταιρία μπορεί να συνεχίζει να καθυστερεί. Εφόσον έχετε ήδη υποστεί μεγάλη καθυστέρηση και αντιλαμβάνεστε ότι έπρεπε εξ αρχής να στραφείτε δικαστικά, νιώθετε εγκλωβισμένοι και αναγκάζεσθε να υποκύψετε σε μία πρόταση που υπολείπεται σημαντικά της πραγματικής ζημίας σας.

 ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟY ΜΑΣ                                                                                             

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s